L’equip ViTour


 

L’equip ViTour el formen 4 empreses molt diferenciades i especialitzades en el seu àmbit de treball, i que centralitzen la gestió i administració de ViTour en una d’elles, El Brogit, amb llicència d’agència de viatges GC-4306.

Mas Vicenç és un celler situat a Cabra del Camp que busca re-evolucionar la tradició, i per fer-ho, proposa una forma diferent de gaudir del vi, una de les begudes més clàssiques que existeixen.

La Vinícola de Nulles, sota la marca Adernats, és una cooperativa agrícola on l’esforç dels seus pagesos s’uneix per elaborar vins i caves d’alta qualitat.

Autocars Nika és una empresa capdavantera en transport turístic, de congressos i incentius a Tarragona, premiada amb el reconeixement a la millor empresa nacional de transport discrecional.

El Brogit és una empresa de senderisme, ecoturisme i enoturisme, que ofereix el servei de guiatges i està constituïda legalment com a agència de viatges. També realitza tasques de consultoria turística i promoció de les destinacions turístiques.