Què és el ViTour?


RLM_tast_vinyes_MasVicenc

 

ViTour és una nova proposta per viure la història del vi a Tarragona en viu! Un viatge en el temps que comença a l’amfiteatre romà de Tarragona. I ja és el moment per pujar al bus d’Autocars Nika, que ens endinsarà entre camps de conreu fins al nord de l’Alt Camp, al municipi de Cabra del Camp, on ens deixarà a peu de vinya del celler Mas Vicenç.

Allà ens rebrà en Vicenç, un jove enòleg que segueix la tradició familiar de diverses generacions al voltant del món del vi. Ens introduirà en el món del vi en l’època del Cister, com elaboraven i consumien el vi,… Un suau i curt passeig entre vinyes ens ajudarà a conèixer l’esforç d’aquest celler familiar per recuperar les arts tradicionals de cultiu de la vinya i elaborar vins i olis d’alta qualitat. Tastarem els vins DO Tarragona del celler entre vinyes, maridats amb l’oli també de la finca, per després fer un breu recorregut al celler i acabar amb un tast del vi dolç.

I pugem de nou al bus per arribar-nos fins a Nulles, on ens deixarà a peu de vinya d’Adernats, la cooperativa de la Vinícola de Nulles. Allà, una jove pagesa ens introduirà en l’inici del cooperativisme i les feines del camp a principis del segle XX. Ens acompanyarà amb una breu passejada fins a l’edifici modernista, i en coneixerem les seves qualitats arquitectòniques pensades per a la producció de vi de tot el poble. Acabarem la visita amb un tast de vins i caves Adernats, també de la DO Tarragona, maridats amb oli produït a la cooperativa.

El viatge en el temps finalitza pujant de nou al bus i retornant al migdia (hora prevista: 14h) a Tarragona, on podreu gaudir d’un dinar especial amb alguns dels restaurants que col·laboren amb el ViTour, visitar la Tarraco romana, gaudir del mar Mediterrani,…

calendari2

 

El ViTour Tarragona, en la seva versió de mig dia, no està programat aquest 2017 en dates concretes però és possible qualsevol dia sota reserva per grups.

ViTour_alacarta

 

També oferim el ViTour a la carta. En dates concertades quan us vagi millor, i amb totes les variants que hi vulgueu introduir: afegir-hi un dinar, un altre celler, una activitat a l’aire lliure, una nit d’allotjament,… Tot el que se us acudeixi és possible, contacteu-nos per una proposta a mida!